Обласний семінар новопризначених практичних психологів, соціальних педагогів

15.09.2021 р. згідно з планом роботи Хмельницького обласного навчально-методичного центру психологічної служби ХОІППО відбувся семінар-практикум для новопризначених практичних психологів, соціальних педагогів з питань змісту та напрямів діяльності психологічної служби в закладах освіти.

Під час семінару-практикуму розглядалось питання забезпечення якості та доступності психологічного супроводу освітнього процесу. На вагомій ролі фахівців психологічної служби у даному питанні наголосив Ігор Гіджеліцький – перший проректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Завідувачка обласного навчально-методичного центру психологічної служби Жанна Страшнюк окреслила пріоритетні завдання діяльності практичних психологів, соціальних педагогів у 2021/2022 н.р. та інформувала про нормативно-правове забезпечення діяльності фахівців психологічної служби.

Працюючи в окремих групах, фахівці психологічної служби під керівництвом Жанни Страшнюк та методистів Вікторії Ніколової, Людмили Жолобок обговорилиособливості плануванняроботи та ведення обов’язкової документації практичних психологів, соціальних педагогів, згідно нормативів Міністерства освіти і науки України. 56 новопризначених фахівців психологічної служби мали можливість отримати вичерпні відповіді на питання, що їх хвилюють.