СУМУЄМО

ГУДЗЬ ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ

(1963-2021 рр.)

Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти зазнав непоправної втрати. 5 вересня 2021 року на 59 році раптово пішов з життя член нашого колективу, методист фізики, старший викладач кафедри теорії та методик природничо-математичних дисциплін та технологій ГУДЗЬ Віктор Володимирович.

Віктор Володимирович народився 07 червня 1963 року в селі Сутківці  Ярмолинецького району Хмельницької області у вчительській сім’ї. У 1985 році закінчив фізико-математичний факультет Тернопільського державного педагогічного інституту ім. Я.О. Галана та отримав спеціальність вчителя математики та фізики.

Свою професійну діяльність Віктор Гудзь розпочав у 1985 році в Немичинецькій восьмирічній школі Хмельницького району, продовжив трудовий шлях у Райковецькій вечірній школі робітничої молоді (1986-1990 рр.) та Хмельницькій середній школі №15 (1990-1996 рр.).

З 1996 року і до сьогодні працював у Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Тривалий час очолював первинну профспілкову організацію інституту (2005-2013 рр.). Чудовий організатор, душа колективу. Мав активну життєву позицію, був справжнім патріотом держави, інституту, відданим справі, яку любив та творчо виконував.

В колективі Віктора Володимировича цінували за високий професіоналізм, а в родині – за турботливість та відданість. Його активність, життєрадісність, а також підприємливість, цілеспрямованість були прикладом для наслідування. Захоплення туризмом, фотографією, екзотичними рослинами та квітами завжди нас дивували та надихали.

Віктор Володимирович залишиться в наших серцях надійним товаришем і мудрим порадником, завжди готовим прийти на допомогу в будь-якій ситуації.

Колектив інституту висловлює щирі співчуття родині колеги. Назавжди у нашій пам’яті.