Відбулась онлайн-нарада для відповідальних за психологічну службу в ТГ

10.06.2021 р. відбулась онлайн-нарада для відповідальних за психологічну службу в ТГ з питань підсумків діяльності психологічної служби Хмельницької області у 2020/2021 н.р.

Під час наради розглядалось питання реалізації пілотного проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення». На ролі фахівців психологічної служби у даній Програмі наголосила Наталія Стьопіна – директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги у Хмельницькій області.

Завідувачка обласного навчально-методичного центру психологічної служби Жанна Страшнюк інформувала про стан кадрового забезпечення діяльності психологічної служби у 2020/2021 н.р. та окреслила пріоритетні завдання методичного супроводу діяльності практичних психологів, соціальних педагогів.

Методистка обласного навчально-методичного центру психологічної служби Вікторія Ніколова проаналізувала статистичну звітність керівників психологічних служб системи освіти області у 2020/2021 н.р.

Людмила Пастух – методистка обласного навчально-методичного центру психологічної служби проаналізувала організацію навчальної, просвітницької та профілактичної роботи фахівців психологічної служби у 2020/2021 н.р.