Загальношкільний підхід до попередження насильства в закладах освіти: інструменти та практики. Відео

02 червня 2021 року відбулася Всеукраїнська онлайн-конференція «Загальношкільний підхід до попередження насильства в закладах освіти: інструменти та практики». Захід організований Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» за підтримки Інституту ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті.

В конференції взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Національної поліції України (ювенальної превенції), закладів післядипломної педагогічної освіти та адміністратори закладів освіти.

Працівники Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Гіджелицький І.К., перший проректор, Жолобок Л.О, Пастух Л.В., методисти обласного навчально-методичного центру психологічної служби, Поліщук А.Й., методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників з охорони праці, безпеки життєдіяльності та виховної роботи у закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної роботи, взяли активну участь в обговоренні питань щодо створення безпечного освітнього середовища, представленні результатів застосування посібника «Попередження насильства в закладах освіти» педагогічними працівниками області – учасниками семінарів за даним Посібником.

Відео з конференції: