Підсумки обласної мережевої акції «Що порадиш прочитати, Бібліотекар!»

З 5 по 30 квітня поточного року було організовано проведення обласної мережевої акції «Що порадиш прочитати, Бібліотекар!», учасниками якої стали бібліотечні працівники закладів освіти Хмельницької області.

Метою Акції була підтримка і розвиток читацького інтересу до художньої літератури; формування престижу книги і читання серед читачів.

За умовами Акції створено колективний цифровий інформаційний продукт – web-дайджест сучасних книг «Книжкова шафа – ХХІ століття», який є результатом узагальнених матеріалів Акції – інформаційних продуктів, презентованих бібліотечними працівниками закладів освіти Хмельницької області, розміщений для популяризації та ознайомлення:

на блозі «ТеК@ повсякЧАС» у рубриці «Акція: за лаштунками!».
Режим доступу: http://bibliosprava.blogspot.com/p/blog-page_12.html ;

у хмарному середовищі Google. Режим доступу: https://drive.google.com/folderview?id=1yb_8iZiQM4NDo9Iausd_B1y_A_REfQoo ;

YouTube каналі. Режим доступу: https://www.youtube.com/channel/UCs5gpNyS60O9rUQLhXSlSzA/videos?view_as=subscriber ;

інтерактивній платформі Lino. Режим доступу:

http://linoit.com/users/bibfondu/canvases/Book_21 .

Як підсумок, до Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти надійшло 125 інформаційних продуктів, які засвідчують високий фаховий рівень підготовки бібліотекарів, використання інноваційних форм і методів роботи щодо популяризація читання, підвищення освітньої та інформаційної компетентності читача.

Більшість поданих матеріалів актуальні за тематикою, змістовні, оригінальні і демонструють творчий підхід до розкриття теми, мають практичну спрямованість.

Учасники Акції відзначені дипломами Хмельницького ОІППО.