Відбувся обласний семінар учителів трудового навчання

Згідно плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 21.04.2021 року в дистанційному режимі на базі  Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого Ізяславської ТГ відбувся семінар для голів методичних об’єднань вчителів трудового навчання області з питань формування ключових компетентностей в учнів 5-9 класів на уроках трудового навчання.

Директор   ліцею Шемелюк Роман Леонідович ознайомив учасників семінару з історією розвитку закладу освіти, а заступник директора  Якубовська Наталія Олександрівна розповіла про організаціє освітнього процесу у даному закладі.

Методист НМЦ професійного розвитку керівних і педагогічних працівників установ і закладів дошкільної і загальної середньої  освіти ХОІППО Павич Ніна Миколаївна зосередила увагу учасників семінару на сучасних підходах до створення умов для формування ключових компетнтностей в учнів 5-9 класів на уроках трудового навчання.

Досвідом роботи щодо формування ключових компетентностей в учнів 5-9 класів на уроках трудового навчання поділився вчитель трудового навчання Якубовський Іван Володимирович.

Під час  обговорення колеги обмінялися досвідом, новими ідеями та планами на майбутнє щодо формування ключових компетентностей в учнів 5-9 класів на уроках трудового навчання.