Вікторина знавців олімпійського руху на тему «Японія-країна чудових олімпійських традицій»

ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ ВІКТОРИНИ

З метою популяризації та розвитку олімпійського руху, розширення світогляду, стимулювання пізнавальної і соціальної активності громадян, наближення до найголовнішого спортивного свята планети 2021 року-ХХХІІ Олімпіади в Токіо, залучення населення області до регулярних занять фізичною культурою і спортом запрошуємо прийняти участь у Вікторині знавців олімпійського руху на тему «Японія-країна чудових олімпійських традицій».

  • Положення та перелік з 32 запитань (додаток №1) Вікторини розміщується на сайтах: громадської організації «Відділення НОК України в Хмельницькій області» (http://noc.km.ua/), Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, в газеті «Поділля спорт» та інших ЗМІ.
    • Прийом заявок на участь та відповідей на запитання Вікторини триває з 6 квітня до 15 травня 2021 року.
    • Матеріали приймаються за адресою: 29001 м. Хмельницький, вул. Пилипчука, 41, e-mail: hmnok@ukr.net (контактні телефони: 0673810538, 0504182057) з поміткою «Олімпійська вікторина».

Положення вікторини – https://hoippo.km.ua/wp-content/uploads/2021/04/Вікторина-Олімп.pdf