Тренувальний семінар «Особливості використання сучасних діагностичних методик у роботі практичних психологів ІРЦ»

10 березня 2021 року Обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти був проведений (тренувальний) семінар для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів, а саме практичних психологів «Особливості використання сучасних діагностичних методик у роботі практичних психологів ІРЦ».

Мета семінару полягала в ознайомленні та набуті практичних навичок щодо користування стандартизованим психодіагностичним інструментарієм.

Учасників семінару було ознайомлено з теоретичними та практичними аспектами використання базових ліцензійних інструментів психологічної діагностики WISC-IV, Leiter-3, PEP-3, Conners-3 та CASD, а також ознайомлено з структурою навчальної програми для подальшого навчання фахівців ІРЦ (практичних психологів).

В ході семінару було обговорено форми і методи роботи, які необхідні для подальшого навчання та використання в роботі з психодіагностичними методиками: WISC-IV, Leiter-3, PEP-3, Conners-3 та CASD.

Практичним досвідом поділилися фахівці (практичні психологи), які успішно пройшли сертифіковане навчання та мають право користувачів методик.

Обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти