З новаторським підходом, креативними ідеями

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021». Його проведено на базі Хмельницького ОІППО в онлайн-режимі, а фінальні випробування – у очному форматі.

На урочистості з нагоди підбиття підсумків цього професійного змагання до інституту завітали голова обласної ради Віолета Лабазюк, голова облдержадміністрації Сергій Гамалій, заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Антоніна Харчук, начальник управління Державної служби якості освіти в області Валерій Олійник, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Анатолій Яримюк, керівники структурних підрозділів освіти територіальних громад, представники педагогічної громадськості краю.

У ході конкурсних випробувань, які тривали упродовж чотирьох тижнів, кращі освітяни Хмельниччини презентували свої педагогічні надбання, інноваційні підходи в роботі, професійну майстерність у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

Окрім конкурсів, які відбувались у он-лайн режимі та оцінювались журі за допомогою дистанційних технологій, конкурсанти демонстрували свою фахову майстерність на уроках, які проведено ними на базі Хмельницької гімназії №2 та Хмельницького НВК №10. Це дало можливість журі краще зрозуміти інтелектуальний рівень, новаторські ідеї та методичну компетентність претендентів.

Переможцями обласного етапу у відповідних номінаціях стали:

  • Ірина Томич, директор НВК №9 м. Хмельницького;
  • Майя Івасюнько, учитель математики Хмельницької гімназії №1 ім. Володимира Красицького;
  • Тетяна Середюк, учитель трудового навчання Деражнянського ліцею №1 ім. Петра Стрілецького;
  • Ганна Ковальчук, учитель української мови та літератури Летичівського ліцею №2.

З рук керівників області та очільників освіти вони отримали дипломи І ступеня та сертифікати підвищення кваліфікації. Дипломами ІІ і ІІІ ст. нагороджено призерів конкурсу за ІІ та ІІІ місця, а також усі вони отримали грошову винагороду з обласного бюджету.

Лауреатів конкурсу відзначено дипломами та сертифікатами.

Ректор Хмельницького ОІППО Віктор Очеретянко привітав іменинників торжества з незаперечним успіхом у їхній професійній кар’єрі та побажав нових звершень на освітянській ниві.

Більше фото дивіться на офіційній сторінці ХОІППО у Фейсбук