Завершився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література»

23-25 лютого 2021 року у Хмельницькому ОІППО 19 учителів-словесників закладів загальної середньої освіти Хмельниччини, переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова і література», змагалися за звання переможця у ІІ (обласному) етапі педагогічного випробування. 

Конкурсні змагання  проходили  в онлайн-режимі з  використанням інструментів google –classroom та Meet.

ІІ етап конкурсу відбувся у два тури, до фінального випробування  запрошено 6 учасниць  за  рейтингом, укладеним  за кількістю балів попередніх випробувань.

Переможці та лауреати фінального туру конкурсу визначалися за рейтингом, укладеним  за загальною кількістю балів, одержаних під час конкурсного випробування «Урок».

І місце – Ковальчук Ганна Андріївна, вчителька української мови та літератури  Летичівського ліцею №2.

ІІ місце – Фірсова Лілія Борисівна, вчителька української мови та літератури Заставецької ЗОШ І-ІІ ступенів – філії Старосинявського НВК та Соколюк Юлія Петрівна, вчителька української мови та літератури Шепетівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 4 імені  Валі Котика.

ІІІ місце – Самолюк Оксана Дмитрівна, вчителька української мови та літератури Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Лауреатами визнано:

Дивдик Зою Анатоліївну, вчительку української мови та літератури Чепелівської загальноосвітньої школи імені Петра Шемчука  Красилівської міської ради;

Коновал Ларису Миколаївну, вчительку  української мови та літератури  Кустувецького ліцею Полонської міської ОТГ.

Дякуємо усім учасникам конкурсу! Участь у конкурсі для кожного педагога стане не тільки вершиною професійного зростання  та  майстерності, але і стартом, із якого почнеться сходження до нових звершень та перемог, а для переможця –  участі у заключному турі Конкурсу.

Щиро дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Хмельницького навчально-виховного комплексу №10 за високий рівень організації  конкурсного випробування «Урок».

Щира вдячність членам журі, які працювали злагоджено, ефективно та якісно!