Завершився ІІ тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика».

16 -19 лютого 2021 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» номінація “Математика”!!!

106 вчителів математики області виявили  бажання прийняти участь у конкурсі. 21 учасник конкурсу педагогічної майстерності пройшов до участі у ІІ етапі.

 Випробування проходили  в онлайн-режимі на платформі ZOOM та classroom.google серед  професійних, компетентних, цілеспрямованих педагогів, які навчають дітей, навчаються самі і знаходять можливість для реалізації конкурсних проєктів.

ІІ етап конкурсу було проведено у два тури відбіркового етапу та фінал, до якого було запрошено 6 учасників на основі рейтингу, укладеного за кількістю балів попередніх випробувань.

Переможець та лауреати другого туру конкурсу визначались на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час конкурсного випробування «Урок».


І місце – Івасюнько Майя Юріївна, вчителька математики Хмельницької гімназії  №1 імені Володимира Красицького.

ІІ місце – Проценко Наталія Анатоліївна, вчителька математики Баговицького ліцею (зі структурними підрозділами “гімназія” та “початкова школа”) Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради Кам’янець-Подільського району.

ІІІ місце – Коваленко Олена Василівна, вчителька математики Городоцького ліцею №1 Городоцької міської ради Хмельницької області.

Лауреатами визнано:

Строюк Марина Борисівна, вчителька математики Шепетівського НВК №1 ім.Героя України М.Дзявульського;

Кондратюк Катерина Олександрівна, вчителька математики Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Нетішинської міської ради Хмельницької області; 

Кучманюк Наталія Володимирівна, учитель математики Старокостянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області.

Дякуємо усім учасникам конкурсу, за активну участь та можливість спілкування. Ви – справжні професіонали, у яких вершини перемог ще попереду!
Щиро дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Хмельницького навчально-виховного комплексу №10 за високий рівень організації випробування «Урок»,   комфортну роботу та перебування у закладі освіти.  Окрема подяка учням 9-х класів, які показали свої найкращі якості та надали неабияку підтримку вчителям-конкурсантам.

Щира вдячність членам журі, які працювали усі чотири дні конкурсу  злагоджено, ефективно та якісно!