Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням учнів закладів загальної середньої освіти під час очного та дистанційного навчання

17.02.2021 року відбувся обласний вебінар для голів методичних об’єднань вчителів фізичної культури та предмета «Основи здоров’я», консультантів Центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників закладів загальної середньої освіти, представників методичних служб об’єднаних територіальних громад на тему: «Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням учнів закладів загальної середньої освіти під час очного та дистанційного навчання».

З вітальним словом виступив перший проректор ХОІППО І. Гіджеліцький. Питання «Стратегія розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в новій українській школі на 2021 рік: основні цілі та ресурси їх досягнення» висвітлила А. Поліщук, методистка НМЦ виховної роботи та позашкільної освіти      ХОІППО. Олег Шнира, методист з фізичного виховання та Тетяна Бойко, заступник начальника обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України презентували питання «Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням учнів закладів загальної середньої освіти». Активні учасники вебінару отримають сертифікати відповідного зразка.

Запис вебінару