Відбувся вебінар для працівників ІРЦ області

З метою покращення практичних навичок роботи інклюзивно-ресурсних центрів в системі «АС Україна. Інклюзія» обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти спільно з Шепетівським міським інклюзивно-ресурсним центром 18 січня 2021 року було проведено вебінар з питань аналітичної звітності та формувань висновків про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини в системі автоматизованої роботи інклюзивно-ресурсних центрів.

До участі у вебінарі долучилися завідувач сектору спеціальної та інклюзивної освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Марисюк Алла Андріївна.

Щодо заповнення форми звітності 1 – ІРЦ ознайомила методист ОРЦ Кручик Ірина Володимирівна.

Практичний психолог Шепетівського міського інклюзивно-ресурсного центру Бондарук Наталя Олександрівна покроково презентувала формування висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини в системі автоматизованої роботи інклюзивно-ресурсних центрів Україна. Інклюзія.

Завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Мельник Світлана Володимирівна підвела підсумки діяльності вебінару та окреслила нові завдання та цілі в роботі інклюзивно-ресурсних центрів.

Обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти