Переможець Всеукраїнського конкурсу «Інновації в роботі вихователя-методиста».

Волинчук А.Б.

Волинчук Алла Богданівна, вихователь-методист Кам’янець-Подільського закладу дошкільної освіти №15 «Джерельце» стала переможцем Всеукраїнського професійного конкурсу «Інновації в роботі вихователя-методиста». Конкурс організовано видавництвом МЦФЕРЮ, журнал «Вихователь-методист дошкільного закладу».

Конкурсна робота Алли Богданівни «Педагогічні комітети як форма методичної роботи» спрямована на створення умов для самоосвіти та самовдосконалення педагогічного колективу, розвитку творчого потенціалу кожного педагога. Акцент зроблено на  професійне зростання педагогів,   розуміння  та  правильну оцінку власних сил і можливостей.

 В закладі ефективно діють педагогічні комітети:  «Новатор», «Сузір’я дитинства», «Буду я природі другом», «Впевнений старт», «Молодіжний» та ін.       

На засіданнях комітетів розглядаються сучасні підходи для впровадження в практику роботи педагогами педагогічних інновацій. Педагоги мають можливість бути учасниками кількох комітетів, а також переходити з одного в інший. Методична робота з педагогічними працівниками побудована так, щоб кожен відчув ситуацію успіху, динаміку професійного зросту, задоволення від роботи, потребу в самоосвіті.