Підготовка портфоліо учителів початкових класів

17.11.2020 року, відповідно до плану роботи Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, проведено вебінар: «Підготовка портфоліо учителів початкових класів, які претендують на присвоєння звання «Вчитель-методист».
Галас А.В., завідувач НМЦ дошкільної, початкової та спеціальної освіти зазначила, що присвоюючи педагогічні звання, органи управління освітою та колективи навчальних закладів мають змогу відзначати професійні заслуги, внесок того чи іншого працівника у запровадження інноваційних методів виховання й навчання. Також це є засобом морального стимулювання досвідчених та ініціативних педагогів. Проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником.
Пастернак О.В., методист НМЦ викладання інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційного навчання презентувала вимоги до оформлення електронного портфоліо вчителя початкових класів, ресурси для створення персональних сайтів-портфоліо, методичні рекомендації щодо змістовного наповнення та технічного оформлення методичної розробки вчителя, який претендує на присвоєння звання «Вчитель-методист».

Запис вебінару – http://aconnect.hoippo.km.ua:8080/p761ym4tso8