Як юні подоляни відображали Олімпійські талісмани

З метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання пізнавальної і соціальної активності та розвитку творчих здібностей шкільної молоді, формування у неї мотивацій до здорового способу життя, систематичних занять фізкультурою та спортом на Хмельниччині проведено обласний конкурс «Олімпійський талісман» .

В період з 20 березня до 25 вересня організатори (відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області та Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти) отримали від 112 учасників з усіх куточків краю 137 творчих робіт, в яких відображені талісмани традиційних престижних змагань під егідою міжнародних спортивних організацій, що опікуються Олімпійським рухом, та символи національних олімпійських команд . Згідно положення конкурсу, окрім традиційних малюнків, школярі надали також свої вироби з картону, дроту, паперу, сукна.

Компетентне журі, до складу якого увійшли представники відділення НОК України, викладачі кафедр дизайну і художньо-естетичних дисциплін, методисти з фізичного виховання та спортсмени-олімпійці, визначило переможців

у номінації малюнок:

1. Жугаєв Кіріл, Славута; 2.Глинський Денис, Кам’янець-Подільський; 3.Корнійчук Вікторія, Славута (вікова категорія до 9 років);
1.Ільченко Юлія, Нетішин; 2.Бродюк Софія, Славута; 3.Савчук Оксана, Кам’янець-Подільський (вікова категорія 10-13 років); 1.Кіцюк Анастасія, Хмельницький (вікова категорія 14 років і старші);

у номінації скульптура:

1.Прокопчук Денис, Антоніни; 2.Пєшкова Яна , Хмельницький (вікова категорія до 9 років); 1.Ланова Каріна, Судилків; 2.Глядик Андрій, Хмельницький (вікова категорія 10-13 років); у номінації вишивка,аплікація:
1.Слободян Назарія, Хмельницький (вікова категорія до 9 років); 1.Криворучко Софія; 2.Хмелівська Дарія;3.Лелюк Ангеліна, усі Деражня (вікова категорія 10-13 років ).

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами і медалями відповідних ступенів та подарунками. Церемонія нагородження відбудеться під час проведення виставки найкращих робіт учасників конкурсу до 25-річниці створення відділення НОК України в Хмельницькій області .

Про місце час і дату урочистої церемонії лауреатів конкурсу буде повідомлено додатково .