Про підсумки IХ інтернет-форуму

16 жовтня 2024 року підведено підсумки IХ інтернет-форуму «Науково-методичний супровід педагогічних працівників у світлі Концепції нової української школи», котрий був приурочений до 85-річчя Інституту та 75-річчя Володимира Войтенка.

Цьогорічний форум зібрав понад сотню освітян, роботи яких представлені за чотирма напрямами:

Напрями роботи ІХ інтернет-форуму:

  • професійний розвиток педагога в умовах впровадження Державних стандартів початкової, базової середньої освіти, Концепції НУШ, Стратегії національно-патріотичного виховання, Національної стратегії розвитку інклюзивного навчання;
  • модернізація управлінської діяльності керівника закладу освіти в умовах сучасних викликів; професійний розвиток керівника закладу загальної середньої освіти;
  • дослідно-експериментальна та інноваційна діяльність як складова неформальної освіти педагога; ціннісні орієнтири НУШ;
  • регіональна освіта на шляху трансформації: досвід та традиції сьогодення. Володимир Іванович Войтенко – педагог, історик, менеджер освіти (до 75-річчя від дня народження).

Загальна проблематика матеріалів форуму представлена у презентації. 

Дякуємо педагогічним працівникам, директорам ЦПР ПП та консультантам, педагогічним та науково-педагогічним працівникам інститутів, асистентам вчителів, керівникам гуртків, педагогам позашкільних навчально-виховних об’єднань, директорам і вихователям дошкільних навчальних закладів, які долучились до заходу і поділились результатами науково-методичного пошуку з проблем, суголосних з напрямами роботи форуму, баченням реалізації завдань реформи нової української школи.

Сертифікати учасників, статті та презентації учасників, підсумкова презентація за матеріалами Інтернет-форуму знаходяться на Гугл-диску та доступні за покликанням.