ОГОЛОШЕННЯ

Виборча комісія з проведення виборів ректора повідомляє, що вибори ректора Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолі Назаренка відбудуться:

1 листопада 2024 року з 9:00 до 15:00

за адресою: вул. Проскурівського підпілля, 139 м. Хмельницький, 29013 (приміщення Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії) зал засідань (к. 202).

Брати участь у виборах мають право:

  • кожен науково-педагогічний та педагогічний штатний працівник Інституту. При цьому загальна кількість (повний склад) науково-педагогічних і педагогічних працівників ХОІППО ім. А. Назаренка повинна становити не менше 75 відсотків загальної кількості осіб, які мають право брати участь у виборах;
  • представники з числа інших штатних працівників, які обираються відповідними працівниками шляхом проведення прямих таємних виборів (у разі якщо їх загальна чисельність становить більше 10 відсотків від загальної кількості осіб, які мають право брати участь у виборах);
  • виборні представники з числа здобувачів освіти (слухачів), які обираються здобувачами освіти шляхом прямих таємних виборів за квотою не менше 15 відсотків осіб, які мають право брати участь у виборах.

Список виборців буде затверджено та оприлюднено організаційним комітетом не пізніше 24 жовтня 2024 р.

Видача бюлетеня для таємного голосування здійснюється за умови пред`явлення особою, яка має право брати участь у виборах, документа, що посвідчує особу.