Обговорення проєкту нової редакції Методики експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації

24 лютого 2020 року Хмельницьким ОІППО та Управлінням Державної служби якості освіти у Хмельницькій області було проведено обговорення проєкту нової редакції Методики експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації.

У заході брали участь головний спеціаліст сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Казєва Наталя, проректор Хмельницького ОІППО Вашеняк Ірина, методист науково-методичного центру координації роботи методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти Блажиєвська Валентина.

Засідання проходило у форматі «мозкового штурму» із залученням  кращих експертів, які були учасниками сертифікації у 2019 році та є тренерами НУШ Романової Оксани, старшого викладача кафедри теорії і методик дошкільної та початкової освіти ХОІППО, Галас Антоніни, завідувача науково-методичного центру дошкільної, початкової та інклюзивної освіти ХОІППО, Кулик Оксани, методиста науково-методичного центру дошкільної, початкової та інклюзивної освіти ХОІППО, Петричко Ірини, методиста початкової освіти науково-методичного центру Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, Мадери Тетяни, заступника директора Хмельницької СЗОШI-III ст. №12.

У ході обговорення було напрацьовано пропозиції щодо вдосконалення методики та інструментарію вивчення практичного досвіду учасників сертифікації. Узагальнені висновки і пропозиції передано до Державної служби якості освіти.