Анонс. Науково-практична конференція «Оцінювання досягнень здобувачів загальної середньої освіти: сучасні виклики та перспективи»

Відповідно до плану роботи на 2020 рік Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з Інститутом педагогіки НАПН України проводять Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Оцінювання досягнень здобувачів загальної середньої освіти: сучасні виклики та перспективи».

Мета конференції – обговорення сучасних підходів до оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, окреслення проблем і перспективних напрямів розвитку оцінювальних технологій у контексті реформування загальної середньої освіти.

Можливі форми участі – очна й заочна.

Конференція відбудеться 22 жовтня 2020 року в приміщенні Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: м.  Хмельницький, вул. Озерна, 14.

До участі в конференції запрошуються науковці, педагогічні та науково-педагогічні працівники інститутів післядипломної педагогічної освіти, керівники закладів освіти, педагоги, магістри, представники державних установ і громадських організацій, студенти та всі, хто цікавиться пропонованою проблематикою.

Інформаційний лист – https://hoippo.km.ua/wp-content/uploads/2020/02/Інформаційний-лист-конференції-20.01.20_Gilberg.pdf