Вебінар від команди the LEGO Foundation. Проєкт «Create with Anything» «Створюй з будь-чого»

25 квітня відбувся вебінар від команди the LEGO Foundation для вихователів ГПД ЗЗСО Хмельницької області щодо імплементації проєкту «Create with Anything» («Створюй із будь-чого»).

Ірина Піскова, тренерка команди the LEGO Foundation в Україні познайомила учасників із принципом “system-in-play” (“система в грі”), згідно з яким будь-який проєкт, створений дітьми, може трансформуватися відповідно до їхніх потреб і бажань. А це, у свою чергу, заохочує дітей бачити вже використані матеріали по-новому, а також створює нові можливості для гри й розвитку. Учасники познайомилися з  ресурс-платформою Create with Anything, яка містить практичні ідеї та вправи, що допоможуть перетворити речі навколо на нові можливості для ігрової діяльнісної взаємодії з дітьми.

Презентований проєкт дозволяє зреалізувати найсміливіші ідеї з використанням довколишніх матеріалів (паперу, пластикових пляшок, картону або інших використаних матеріалів) як у закладі освіти, так і вдома з батьками, сприяє всебічному розвитку та розкриттю внутрішнього потенціалу дитини.