Тренінг для вчителів німецької мови “Spielerisch zur Grammatik”

Вчителі німецької мови м. Хмельницького та області зібрались 24.04.2024 в онлайн середовищі для участі в тренінгу “Spielerisch zur Grammatik”, організованому НМЦ професійного розвитку ХОІППО ім. А. Назаренка (методистка НМЦ Лариса Луценко) спільно з Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education.

Тренінг зорієнтований на використання ігрового підходу при вивченні граматики, який може зробити навчання цікавішим та ефективнішим.

Учасники тренінгу взяли участь у серії віртуальних занять, що зосереджувались на різних аспектах вивчення лексики та граматики німецької мови. Кожне заняття включало в себе інтерактивні вправи, ігри та приклади реального використання мови задля стимуляції активного навчання.

“Наша мета – показати вчителям як використовувати ігровий підхід для навчання граматики, яка часто вважається складною та нудною, – зазначила ведуча тренінгу, представниця Dinternal Education  Тетяна Мережко. – Ми віримо, що навчання повинно бути цікавим та захопливим, тому ми пропонуємо практичні методики, які допоможуть учителям активніше і ефективніше залучати учнів до вивчення граматики”.

Участь у тренінгу “Spielerisch zur Grammatik” відкриває нові можливості для вчителів німецької мови з розвитку їхніх педагогічних навичок і ефективності навчання та поповнює скарбничку сертифікатів на 2 години.